Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Med denne supplerende rute tilbyder Aarhus Airport nu op til hele 4 daglige afgange til Stockholm. 

- Dage som denne er jo herlige for både os i Aarhus Airport og for borgere, erhvervsliv samt forsknings- og universitetsmiljø i Østjylland, siger Peter Høgsberg, der er CEO i Aarhus Airport. – Alle kalder på flere ruter fra vores nærlufthavn, så det er altid meget positivt, når en ny skydes i gang, udtaler han. 

SAS besluttede tidligere på året at udvide deres aktiviteter fra Aarhus Airport, og første afgang på den nye rute til Arlanda har netop fundet sted i dag. - Det er dejligt og positivt, at vi i dag har kunnet klippe snoren til den nye rute til Stockholm, Arlanda, over. Det er af stor værdi for Østjylland, at vi som supplement til vores eksisterende program kan tilbyde især erhvervslivet samt forsknings- og universitetsmiljøet en ekstra direkte rute til Stockholm, siger han. 

Optimalt supplement til eksisterende rute

Den nye rute er et optimalt supplement til den eksisterende rute, som British Airways operated by SUN-AIR of Scandinavia A/S har til Stockholm, Bromma. - Bromma er som bekendt Stockholms city-lufthavn, mens Arlanda ligger lidt nord for byen. Så afhængigt af, hvor man mere specifikt skal hen, så vælger man den lufthavn, der passer bedst, forklarer Peter Høgsberg. 

Lettere adgang til resten af verden

- Ud over at give direkte forbindelse til Stockholm åbner Arlanda-ruten samtidig mulighed for at nå destinationer som fx Finland og Hong Kong.

Samlet set støtter ruteåbningen dermed vores første og vigtigste målsætning, som er at give østjyderne og det østjyske erhvervsliv øget ”connectivity”, dvs. en øget mulighed for nemt at komme videre ud i verden – om det så er direkte, via København – eller nu også via Arlanda, konkluderer Peter Høgsberg. 

Flyveturen på den nye rute til Stockholm, Arlanda, tager ca. 1 time og 30 min.  

NB! SAS bekendtgjorde den 14. oktober 2015, at de er klar med endnu en rute fra Aarhus Airport, nemlig til Mallorca fra næste sommer.

Salget af billetter til denne rute er allerede godt i gang.
 

For yderligere info og kontakt: 
Lufthavnsdirektør Peter Høgsberg +45 26 25 26 45 eller ph@aar.dk

Om Aarhus Airport: Aarhus Airport er østjydernes nærlufthavn med blot 35 min. kørsel fra fx Aarhus centrum og 40 min. fra Randers. Med et rute- og charternet, der dækker vigtige dele af Europa, sikrer vi det østjyske erhvervsliv og østjyderne hurtig og nem adgang til og fra europæiske destinationer som fx London, Oslo, Stockholm, Cypern, Mallorca, Lesbos og Tenerife.

Via vores ruter til særligt København og Stockholm-Arlanda sikrer vi desuden, at østjyderne kan komme videre ud i verden til destinationer, som vi ikke selv har direkte flyvninger til. Aarhus Airport beskæftiger ca. 100 medarbejdere – fra check-in-medarbejdere og passagerservice til ramp- og security-folk.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...