Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Fernisering lørdag, den 13. august kl. 11. 

Adam Becher 

Talentfuld kunstner med ”kontrollerede tilfældigheder” 

En dag sagde skibstømrer Adam Becher sit job op på havnen i Århus. På vejen hjem til familiens lejlighed i midtbyen smuttede han indenom i en kunsthandel og købte lærred og oliefarver. Det var begyndelsen til en karriere inden for kunsten, som han havde rumlet med i årevis. 

Ebeltoft Kunstforening har nu inviteret ham til at udstille i TingSalene. 

Adam Becher fortæller om et af sine værker, at han efter at have arbejdet på det, efterlod det udenfor i haven. En voldsom byge trak stråler og streger i den kun delvis tørre akrylmaling, så beskueren nu kan sanse et drivvådt landskab, hvor en skylle får hele udsigten til at gå i et.  ”På den måde stræber jeg imod de kontrollerede tilfældigheder, og jeg ved altid, når et værk er færdigt,” fortæller han. 

I dag er adressen Fuglsø, og her bliver værkerne til på stål- og kobberplader, lærred og papir. 

Adam er 36 år, far til tre og uddannet skibstømrer på Fregatten Jylland. Inden uddannelsen i Ebeltoft havde han taget hyre på en skonnert og sejlet rundt med den i Caribien. Derefter arbejdede han på et værft i Canada. Man kan gætte på, at hans fascination af metalpladerne, som tydeligt er blevet en del af hans kunstneriske liv, er født her. 

Naturen og udsigterne i Mols Bjerge betyder meget for ham. Det er hans ”Homeland”, som han har kaldt sine to sidste udstillinger. Den første soloudstilling blev vist på Maltfabrikken i Ebeltoft. 

Mange nye, spændende værker er siden kommet til, og Ebeltoft Kunstforening glæder sig til at slå dørene op til fernisering lørdag, den 13. august kl. 11. Udstillingen vil kunne ses til 11. september.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...