Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Udstillingen kan ses på Glasmuseet Ebeltoft indtil 15. januar 2017.

I udstillingen på Glasmuseet Ebeltoft
vises værker af
følgende afgangselever:
 

Jean Thebault
(Frankrig),

Bianka Réka Rácz
(Ungarn),

Salomée Ebibi
(Frankrig),

Thibaut Varry
(Frankrig),

Kirsten Vikingstad Storesund
(Norge),

Karina Malling
(Danmark),

Rafael Alejandro Zarazúa Rosales
(Guatamala),

Rick Gerner
(Holland),

Alex Krissberg
(USA / Sverige)

Afgangsudstilling 2016 - Det Kgl. Danske Kunstakademis Designskole, Bornholm

Fredag den 4. november 2016 åbnede Glasmuseet Ebeltoft udstillingen Silica Visions, som præsenterer årets afgangselever fra glaslinjen ved Det Kgl. Danske Kunstakademis Designskole, Bornholm.

Ni kunsthåndværkere og formgivere med speciale i glas vises i udstillingen deres afgangsprojekter, som er kulminationen på tre års studier på skolen i Nexø.

På skolen lærer de studerende at ”tænke gennem materialet” samtidig med at der eksperimenteres, og uddannelsen kombinerer håndværksmæssig kunnen og indgående kendskab til teknik og materialer med kunstnerisk stillingtagen og kritisk refleksion over egen proces og produkt.

Resultaterne spænder bredt – fra rå materialeeksperimenter til finurlige designs og fortællende skulpturer.

Nogle studerende har aldrig arbejdet med glas før, andre er erfarne glasblæsere, når de begynder på skolen. Til fælles har de interessen for glas og lysten til at udforske og udfordre både glasset som materiale og sig selv som designer, kunsthåndværker eller kunstner.

Under titlen Silica Visions viser de deres afgangsprojekter, som spænder fra eksperimenterende formater og materialeundersøgelser til leg med klassiske former og funktion. 

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...