Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt CoffeeSimply Tea

Betagende Beethoven på Bechstein piano.

Pianist Anne Øland spiller Beethoven med 4 studerende i ”Kulturministeriet” torsdag den 27. september kl. 20.00.

Med baggrund i klaver-studerende fra musikkonservatoriet i Aarhus og Anne Ølands medvirken i en koncertrække sammen med professor Irina Osipova og 6 studerende fra Tchaikovski Konservatoriet i Moskva kommer Anne med 4 studerende til Ebeltoft med et fantastisk Beethoven-klaversonate-program.

Anne Øland udtaler:
”Beethovens sonater er i al deres genialitet også i uddannelsesmæssig henseende helt UUNDVÆRLIGE - de har siden deres tilblivelse været én af hovedgrundstenene i klassisk klaveruddannelse.

Derfor er tanken, at hver studerende i sin studietid skal gives mulighed for at deltage i lige netop en Beethoven-festival”.

I anledning af - og som præsentation af koncertrækken med de russiske pianister gæster Anne Øland med fire af hendes egne elever Ebeltoft og giver den skønneste klaverkoncert på Kulturministeriets dejlige Bechstein flygel.

Programmet bliver følgende:

Sonate nr. 5 i C-mol, Op. 10, nr. 1: André Silvestre.
Sonate nr. 10 i G-dur, Op. 14, nr. 2: Patricia Quist.
Sonate nr. 25 i G-dur, Op. 79: Diana Annie Bojanic.
Sonate nr. 7 i D-dur, Op. 10, nr. 3, Troels Roland.
Sonate nr. 1 i f-mol, Op. 2, nr. 1: Anne Øland

I stedet for entré beder de medvirkende om en donation på 100 kr. til støtte for de russiske musikstuderendes ophold i Århus til oktober.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...