Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt CoffeeSimply Tea

Bisgaard Pipes – 50 års jubilæum.

I denne tid for 50 år siden startede foreningens medlemmer og annoncører Margit og Aage Bisgaard forretningen “Bisgaard Pipes”.

Det er ikke mange virksomheder i Ebeltoft, som kan fejre deres halve århundredes eksistens, så det må siges at være en markant lokal begivenhed.

I anledning af jubilæet har ægteparret slået sig sammen med en anden ”old-timer” – producenten ”FORMER” for at få vedkommendes pibe model ”The Small Straight Apple” som deres 50 års jubilæums pibe.

Den pågældende pibe vil blive produceret i et begrænset antal i sandblæst ”virgin” eller ”black” finish versioner.

Det hører med til historien om Bisgaard Pipes, at de indenfor piber har kunder over den ganske jord og dertil et meget flot renommé for flot design i de absolut bedste materialer.

Hvis du ønsker at erfare mere om det aktive pibe-ægtepar fra Ebeltoft eller blive den lykkelige ejer af én eller flere af deres kvalitets piber, kan du besøge deres hjemmeside www.bisgaard-pipes.com

Kort video (med musik) om ægteparret Bisgaard og deres piber.

.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...