Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Efterårsudstilling i TINGHUSET

Efter fernisering lørdag den 12. oktober kl. 11 vil udstillingen være åben i tidsrummet 12. – 20. oktober 2013, kl. 11 – 16.

Efter en god solrig sommer er efteråret nu over os og vi kan forvente blæst, regn og rusk.

Naturen ”maler” med sin helt egen farvepalet efteråret i røde, gule og orange farver.

En palet, som også mange kunstnere lader sig inspirere af.

Ligesom i foråret er efterårsperioden en god tradition for kunstudstillinger, - og i TINGHUSET gælder ingen undtagelse. Mange aktive kunstudøvende medlemmer i Ebeltoft Kunstforening har været flittige hen over sommeren med pensel og lærred, ”leget” for alvor og sjov med former og farver, fundet inspiration, fordybelse og glæde i den kreative proces og er nu klar til at præsentere deres kunstværker i TINGHUSET.

Ebeltoft Kunstforening glæder sig til at byde publikum inden for, hvor 29 kunstnere er repræsenteret i dette efterårs medlemsudstilling.

Husets rammer vil summe af liv og rumme en bredtfavnende og alsidig kunstoplevelse inden for forskellige kunstgenrer lige fra palettens kolorisme på væggene til den rumlige formgivning på gulvet.


Nedenstående forstørres ved klik.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...