Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Fantasi, kreativitet og leg i Tinghuset, Ebeltoft.

Udstillingen med værker af Karen Marie Fredslund og Anette Andersen åbnes ved en fernisering lørdag den 31. august og kan ses frem til søndag den 29. september.


Fantasien fejler ikke noget, når Karen Marie Fredslund giver gammelt skrotmateriale nyt liv.

Har man én gang set Karen Marie Fredslunds skulpturer, så glemmer man dem næppe igen.
Fantasien og kreativiteten lyser ud af dem. Og alligevel behandler kunstneren sit råmateriale med den største nænsomhed og respekt.

Karen Marie Fredslund, der er den ene af de to udstillere, tager i sin kunst oftest udgangspunkt i materialer, hun finder på skrotpladser eller i naturen - hvor som helst.

Ting som har været brugt og er blevet skrottet. Resultatet er ofte overraskende – smukt og samtidig udfordrende og inspirerende. At gå rundt mellem Karen Marie Fredslunds værker er som at bevæge sig ind i en fantasi- eller drømmeverden.

Fantasien er også central i Anette Andersens verden. Anette Andersen, der er den anden kunstner på udstillingen, udstiller sine farverige malerier, der leder tanken hen på ’barndommens gade’, med alle dens fantasirige lege og skæve påfund.

Det var ellers ikke sådan Anette Andersens liv tegnede, da hun som ung stod færdiguddannet som teknisk assistent indenfor byggeri. Her var linjerne lige og vinklerne rette. Senere fulgte en uddannelse som socialpædagog.

En voldsom oplevelse som 22 årig gjorde, at hun pludselig fik en længsel efter at male. Anette Andersen fortæller selv: "En dag prøvede jeg at male efter et postkort. Jeg opdagede, at jeg kunne male det helt korrekt. Det gav mig stor lyst til at fortsætte. Jeg skulle bare male. Og siden har jeg malet hver dag".

Anette Andersens malerier af skæve huse leder tankerne hen på ’barndommen gade’ og alle de skøre påfund, man husker fra dengang.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...