Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt CoffeeSimply Tea

VIP ølsmagning med Syndikatet i Kulturministeriet

Arrangement den 1. november 2012 kl. 19.00.

Forsalg fra Hos Walter tlf. 8634 4331 eller www.billetto.dk/syndikatet.

Entré inkl. ølsmagning/foredrag og tapas 150,-

Her er en unik mulighed for at smage 8 luksus øl fra Danmarks første gangsterbryggeri. Desuden vil Syndikatets bryggere løfte sløret for et par testbryg, som endnu ikke er i handlen og måske aldrig kommer det - din mening kan blive afgørende...

Vi skal have en rigtig spændende aften med øl i særklasse og fortællinger om Syndikatet og deres figurer/personer.

Prisvindende brygger bag fantombryggeriet Syndikatet

Når man som Jonas Jacobsen er blevet Skandinavisk Mester i Håndbryg 2010, vil det nærmest være en synd kun at brygge til sig selv og sine nærmeste.

Derfor startede Jonas, sammen med en række partnere, fantombryggeriet “Syndikatet” med en klar ambition om at skabe Danmarks definitive luksus øl. At lave luksus øl kræver talent, erfaring og masser af eksperimenter. At eksperimentere er naturligt for Syndikatet, men det må aldrig være på bekostning af den gode smag, som Jonas forklarer:

“Ligesom andre bryggerier eksperimenterer vi med de skøreste ting, men vi stopper eksperiment-fasen før øllet når ud til kunderne – man kan godt udfordre øldrikkerne uden at give deres smagsløg traumer.”

Jonas står ikke alene med de høje ambitioner. Broderen Jeppe er også en erfaren brygger, der ynder at prøve grænser af. Udover de bryggende brødre består Syndikatet af en række folk med forskelligartede kompetencer – alle bundet sammen af en kærlighed til god øl.

“Vi vil gerne fortælle det meste om vores øl, men vi har et par hemmeligheder, som vi holder tæt til kroppen”, siger Jonas.

Syndikatets markedsføring fortæller da også historien om en virksomhed omgærdet af mystik og hemmelighedskræmmeri, som f.eks. den officielle virksomhedsbeskrivelse vidner om:

Verdens første gangster-bryggeri

Vores passion er øl. Luksus øl.
Vi brygger det bedste øl indenfor de kendte genrer. Vi presser grænserne for det mulige, uden at tage dine smagsløg som gidsler. Du vil sjældent høre nogen kalde vores øl kedeligt eller ligegyldigt - men hvis du gør, så fortæl os hvem...

Vi er gangsterbryggere - kompromisløse, modige og selvsikre. Drik først - spørg bagefter. Hvis du tør.


Ved at klikke på Peter og Jonas får du dem i forstørrelse.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...