Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Forskud på sommerglæderne i Glashytten

- Kreative aktiviteter med glas.

På Glasmuseet Ebeltoft begynder sommerferien allerede i uge 26 med ekstra aktiviteter i Glashytten. Tirsdag 26. juni kan store og små lave deres egen flotte glasmosaik af farvede glasstykker.

Stykkerne lægges op til et billede på en glasplade, som varmes op i ovnen og efter afkøling er lige til at hænge op i vinduet derhjemme.

Det tager to dage, før billedet er koldt nok til man kan hente det. Tirsdag i uge 27 og 28 er der også fusing. Det koster kr. 75,- at deltage, når entréen til museet er betalt.

Traditionen tro byder Glasmuseet Ebeltoft også på sandstøbning i sommerferien. Første gang er onsdag 26. juni.

Herefter er der støbning hver onsdag til og med uge 32 samt tirsdag i uge 29, 30 og 31. Mange benytter lejligheden til at designe et personligt ferieminde fra ”glasbyen” Ebeltoft og for eksempel forevige babys fod i glas, mens de større børn laver aftryk af deres hænder eller flotte figurer som muslingeskaller eller søheste.

Støbningen kan hentes dagen efter, når den er kølet af. Det koster kr. 75,- at støbe, når entréen til museet er betalt.

Udover fusing og støbning byder museet på en række andre aktiviteter sommeren over. Programmet findes på www.glasmuseet.dk.

Se her:

http://www.glasmuseet.dk/dk2010/aktiviteter/sommeraktiviteter.html

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...