Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Himmelsk kunst i Tinghuset, Ebeltoft.

Fra lørdag d. 27. juli 2013 er der en ny udstilling i kunstbygningen "Tinghuset" med den internationalt anerkendte kunstner Else Pia Martinsen Erz, der er bosiddende i Sønderjylland.

Biskop Kjeld Holm fra Aarhus vil holde åbningstalen.

Udstillingen varer til den 25. august og kan ses dagligt kl. 11 - 16.

Else Pia Martinsen Erz' motivverden er masklandskabet og især fuglene.

Hun er ikke naturalistisk maler i traditionel forstand, men siger selv, at hun maler stemninger. Hun bruger gerne mange og stærke farver – gul, blå, rød og grøn.

Farverne underbygger fuglenes form og udtryk, så de fremstår meget genkendelige - endog for ornitologer - men samtidig udtrykkes kunstnerens egen fortolkning af fuglene, lyset og stemningen.

Den aktuelle udstilling har titlen ’From Heaven’. Hovedværkerne i udstillingen er to store værker, der hver består af 12 lærreder. Else Pia Martinsen Erz omtaler selv værkerne som ’altertavler’.

Værkerne er ikke traditionelle altertavler, men et udtryk for at Erz i naturen og fuglene får en glæde, indsigt og selvforståelse, der føles som at finde den egentlige mening med livet.

Else Pia Martinsen Erz udstiller sjældent i Danmark.

Ud over sit eget galleri i Skærbæk har hun de seneste år koncentreret sig om at udstille i udlandet - hovedsageligt i Italien og Frankrig.

Derudover holder hun meget af at arbejde med bestillingsopgaver - også i Danmark - hvor hun påtager sig at udsmykke en institution, fx et plejehjem eller et gymnasium. Her nyder hun arbejdsprocessen, hvor hun inddrager de fremtidige 'brugere' i opgaven.

Eksempler på udsmykningsopgaver er plejehjemmet Lindevang i Løgumkloster og Ikast-Brande Gymnasium.

Mere information om Else Pia Martinsen Erz kan findes på kunstnerens hjemmeside: www.galerie-erz.dk

Ved klik på nedenstående foto kommer forstørrelse. Kunstneren og kunstforeningens formand Bent Dall.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...