Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt CoffeeSimply Tea

JUBILÆUMS KONCERT på KVADRAT

Musikselskabet DaMuCo kan i år fejre, at det er 10 år siden institutionen startede.

Det skete ved en flot åbningsceremoni den 14. juni 2003 i foyeren på Ebeltoft rådhus med taler musik og sang og en efterfølgende koncert med Den Jyske Operas Kor i virksomheden Kvadrats smukke lokaler.

DaMuCos formand dirigent Michael Deltchev, sluttede dengang sin tale med ordene:
”Musikkens sprog taler for sig selv, det kommer fra hjertet og taler til sjælen”.

Netop denne glæde ved at opleve og viderebringe sang og musik på et højt niveau, bærer det ulønnede arbejde i DaMuCos bestyrelse.

Gennem årene har publikum kunne opleve en stor buket af klassiske koncert, fra små ensembler, til de store nytårskoncerter med 50 - 60 mandsorkester, kormusik, klaver, solosang, Operarevy, blæserensembler, Big Band o. m.

10 års fødselsdagen fejres på festlig vis med et genhør med Den Jyske Operas Kor, der på selve dagen giver en herlig sommerkoncert på Kvadrat, der igen velvilligt har stillet lokaler til rådighed for koncerten.

Efter Operakorets koncert er der ”Nat serenade med fut i”, hvor publikum kan nyde en lækker tapas anretning leveret af Jette fra Glascafeen og til ganens herligheder kan man lade sine syns - og høresanser forkæle med optræden af operasanger Jesper Brun - Jensen og pianist Anne-Lise Quorning.

Jesper og Anne-Lises optræden vil bestå af kendte klassiker fra opera, operette og musical verdenen og måske et enkelt nummer fra ”Op i revyen med Operaen”, der første gang blev opført på Fregatten Jylland i 2005 i DaMuCos regi, og hvor både Jesper og Anne-Lise medvirkede.

Derudover vil man få svar på nogle af de spørgsmål, der siden tidernes morgen, har plaget menneskeheden:

Er tenorer dummere end basser?
Er sopraner altid divaer?
Hvorfor hedder det en ”Ølbas”, når alle udmærket ved, at basser også drikker alt muligt andet?

Det bliver en herlig aften med stor musik i øjenhøjde!

Se mere på www.damuco.dk

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...