Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt CoffeeSimply Tea

Klassisk koncert i Kulturministeriet.

Med temaet ”Støt den klassiske musik i Danmark” indledes sæsonen med en lille nytårskoncert i Ebeltoft Kulturhus, fredag den 18. januar kl. 19.30.

De medvirkende er violinisten Loussine Azizian, der står bag aktionen: ”Støt den klassiske musik i Danmark” og pianisten Frederik Graversen.

Aktionen blev grundlagt i februar 2012 og blev kickstartet med 12 forskellige koncerter i løbet af 14 dage med varierede programmer og musikere hver aften.

I januar er de to kunstnere på turné i Jylland med projektet, der har haft succes med at introducere den klassiske musik og gøre den lettere at forstå også for et uvant publikum.

Ved koncerten i Ebeltoft Kulturhus vil der blive opført værker af bl.a. Mozart – Strauss – Gade – Prokofiev – Stravinsky – og de to musikere vil fortælle om de forskellige genrer, komponisterne og deres værker.

DaMuCo vil gerne støtte op om projektet og publikum kan glæde sig til at lytte til to fremragende unge musikere som begge har givet solokoncerter både i Danmark og flere europæiske lande.

Louissine Azizian er født i Armenien, men kom til Danmark da hun var 7 år og har spillet violin lige siden. Hun er uddannet violinist på Det kongelige Danske Musikkonservatorium og har samtidig også studeret fire år hos professor Gerhard Schultz i Wien, siden 2010 har hun fortsat sine studier i solistklassen på DKM.

Louissine har vundet flere 1. priser i Danmark og priser ved internationale konkurrencer i udlandet, ligesom hun har deltaget i masterclasses med internationale professorer.

Siden 2012 har hun spillet i ”Trio Aquila” sammen med koncertens anden solist Frederik Graversen.

Frederik er solistuddannet fra både Det Jyske Musikkonservatorium hos professor Anne Øland og konservatoriet i Amsterdam hos professor David Kuyken.

Frederik har givet mange koncerter med både kammermusik og lieder på programmet både i Danmark og i udlandet.

Desuden bestyrer Frederik Graversen en privat klaverskole i sit undervisningsstudie i København.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...