Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt CoffeeSimply Tea

Kulturaften med foredrag: "Fra Tinghus til Kunstbygning".

Traditionen tro indbyder Bevaringsforeningen BLIS, (By - og landskabskultur i Syddjurs) alle interesserede til en anderledes og meget spændende dagsorden i forbindelse med den årlige generalforsamling onsdag den 6. marts.

Arrangementet finder sted i Tinghuset, som siden 2012 er Ebeltofts Kunstbygning, som summer af liv, aktivitet og kreativitet primært som rammen om Ebeltoft Kunstforenings skiftende udstillinger, kurser og arbejdende kunstnere.

Dørene åbnes kl. 18.30 med mulighed for at se den netop åbnede udstilling med værker af billedkunstnerne Lise Blåbjerg og Tina Sonnichsen.

Fra kl. 19 afholdes en kort generalforsamling.

Herefter overlades scenen til overinspektør Jakob Vedsted fra Museum Østjylland. Jakob Vedsted vil øse af sin store viden med foredraget ”Fra Tinghus til Kunstbygning”. Foredraget, der er i to afdelinger, tager afsæt i Torvet, det gamle Rådhus og i særdeleshed Tinghuset.

Tinghuset har en spændende historie fra opførelsen i 1840. Som et datidens ”multifunktionshus” fungerede det både som Ebeltoft Rådhus, som Arresthus og ikke mindst Tinghus for et betydeligt opland. Mellem foredragets to afsnit holdes en længere ”kunstpause” med mulighed for at fordybe sig i den aktuelle udstilling og nyde en forfriskning.

Der er lagt op til en aften med mulighed for at få stimuleret alle sanser og samtidig få indsigt et af egnens meget spændende, lokalhistoriske kapitler. Der er adgang for alle og fri entre. Hele programmet for Kulturaftenen kan ses på www.blis.dk

Evt. spørgsmål til pressemeddelelsen / arrangementet kan rettes til formand Hans Grøn på telefon 30 86 66 44 eller undertegnede.

Med venlig hilsen
Thorkild Hansen
Næstformand i BLIS

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...