Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt CoffeeSimply Tea

Kvadrat blev årets vækstvirksomhed i Midtjylland.

Først var der 237 virksomheder, som havde klaret vækstkravene. Herefter blev 26 midtjyske virksomheder udplukkede til at kæmpe om titlen. Der var 5 nominerede til at deltage i selve overrækkelsesceremonien, men den endelige vinder blev Kvadrat fra Ebeltoft.

De øvrige fire nominerede var: Lasertryk (Aarhus N), LTP Danmark (Silkeborg), Witt Hvidevarer (Herning) og Nissens (Horsens).

Kvadrat er hermed kvalificeret til deltagelse i landsfinalen, som finder sted i Bella Center, København, den 22. november.

Kvadrat blev stiftet i 1968 af Erling Rasmussen og Poul Byriel og hovedsædets adresse har alle årene været i Ebeltoft.

I dag har næste generation overtaget ledelsen med direktørerne Anders Byriel og Mette Bendix (født: Rasmussen).

Virksomheden har i dag ca. 280 ansatte, hvoraf de 130 er placeret i Ebeltoft. Der er tilknyttet 37 af verdens bedste designere og produktionen foregår på en række udvalgte, specialiserede virksomheder rundt om i Europa.

Det er meget kendetegnende for Kvadrat, at de er meget engagerede i det lokale kulturliv, hvor ikke mindst Glasmuseet Ebeltoft og det nye Tinghuset på Rådhustorvet har nydt godt af denne interesse.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...