Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Mød Morgandagens Operastjerner i Ebeltoft.

Danish Music Consort kan igen i år byde velkommen til Det Jyske Musikkonservatoriums sangfaggruppe, som besøger Ebeltoft Kulturhus torsdag den 25. april kl. 19.30.

Det er - og har altid været DaMuCos intention at støtte og promovere nye talenter, som en skønne dag vil bliver vores nye, lysende operastjerner.

Derfor er det en stor glæde, at vi igen får besøg af 14 af Musikkonservatoriets talentfulde unge, som gerne øver sig i at optræde for et rigtigt publikum. Oplev en dejlig aften i operaens verden med de sangstuderende, som viser resultaterne fra undervisningen i ensemblesang og musikdramatik.

Man vil blandt andet kunne høre uddrag fra Rosenkavaleren af Strauss, Carmen af Bizet, Barberen i Sevilla af Rossini, Orfeus og Eurydike af Gluck, Askepot af Viardot og Mahagonny af Weill.

Der vil være uddrag, som opføres som koncert og uddrag, som er iscenesatte. Mellem de forskellige uddrag vil de medvirkende fortælle om operaernes persongalleri og handling.

Udover de 14 sangere medvirker pianist Frode Stengaard og underviser i musikdramatik Robert Vinther.Der vil være uddrag, som opføres som koncert og uddrag, som er iscenesatte. Mellem de forskellige uddrag vil de medvirkende fortælle om operaernes persongalleri og handling.

Udover de 14 sangere medvirker pianist Frode Stengaard og underviser i musikdramatik Robert Vinther.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...