Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Smag musikken ved DaMuCos "Kagekoncert".

Danish Music Consort inviterer på ”musik til eftermiddagskaffen” søndag den 18.11 kl. 15.00 i Kulturministeriet, Ebeltoft med 2 sangere, 1 flygel og rigeligt smør!!

Kom og ”smag” med alle sanserne ved en hyggelig eftermiddagskoncert i Kulturministeriet.

Nyd din eftermiddagskaffe med et udvalg af skønne kager leveret af Holmgård på Mols, mens du lytter til sopran Julie MeRaa Albertsen og bas-baryton Kim Jepsen akkompagneret af Louise Boll på flygel.

Programmet er en blanding af opera, tysk lied, nordisk romance og musical. Fælles for musikken er, at alle stykkerne kan associeres til noget, man vil kunne finde på et veldækket kaffebord.

Så imens der f.eks. synges om franske kejsere og Napoleonskrigene, kan man nyde en hjemmebagt napoleonshat.

Således bindes koncerten sammen af den søde tand.

Louise Harring Boll kommer fra Skive, og begyndte at spille klaver som 6-årig. Som 10-årig kom orglet også ind i billedet.

Louise har siden 2010 studeret kirkemusik på Det Jyske Musikkonservatorium - det første år ved Lars Rosenlund Nørremark og nu ved orgelprofessor Ulrik Spang-Hanssen samt domorganist Kristian Krogsøe.

Før sin konservatorietid, gik Louise på MGK (musikalskgrundkursus) og PO (præliminær organisteksamen), som hun bestod med højeste karakter. Louise har optrådt til flere koncerter både som orgelsolist og som akkompagnatør på hhv. orgel og klaver samt deltaget i konkurrencer, herunder talentkonkurrencen på DR2, ”Spil for Livet” i 2006 og 2011.

– Og så er hun helt vild med trøfler.

Julie MeeRa Albertsen er opvokset i Helsingør, hvor hun i 2005 blev optaget på MGK. Her studerede hun i 3 år hos Matti Borg.

Hun blev i 2009 optaget på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor hun har studeret hos docent Lars Thodberg Bertelsen, og afsluttede i juni 2012 sin bacheloreksamen med næsthøjeste karakter.

Siden sommeren 2012 har hun været elev på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i Københavns kandidatuddannelse hos docent Hanna Hjort.

Yderligere er Julie aktiv i det danske koncertliv og har bl.a. været solist i Mozarts Requiem og Vivaldis Gloria. Hun har modtaget E. I. F’s venners legat, sunget rollen som 2. dame i Henry Purcells ”Dido og Aeneas” og i 2012 vandt Julie 2. prisen ved Prinsens Musikkorps solistkonkurrence.

Julie elsker Dancakes citronmåne.

Kim Jepsen kommer fra Ebeltoft, og begyndte at spille klaver som 11-årig. Siden blev det til Præliminær organisteksamen i 2004, samt kandidateksamen i kirkemusik fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2011. Under sin organistuddannelse opdagede Kim et talent for sang, og er nu ved at uddanne sig i denne retning. Han bliver i sommeren 2013 færdiguddannet som klassisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium.

Ved siden af studierne arbejder Kim som organistassistent i Mariehøj kirke i Silkeborg, er dirigent for Aarhuskoret, kirkesanger i Sct. Pauls kirke i Århus samt medvirker i musicals, når muligheden byder sig. Dertil er han assistent i Danmarks radios Koncertkor samt fast medlem af Det Jyske Vokalensemble , hvor han har haft mange fine solistopgaver. Blandt andet i Handels ”Messias” og Purcells opera ”King Arthur”.

Kims yndlingskage er lun brombærtærte med creme fraiche.

Damuco opfordrer til, at man på forhånd reserverer billetter af hensyn til traktementet.
Se mere på Damucos hjemmeside www.damuco.dk


Ved at klikke på Jim, Julie og Louise nedenfor kommer de i forstørrelse.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...