Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Speciel kunstudstilling på Fregatten Jylland.

Tirsdag den 16. juli kl. 16.15 åbner Prins Henrik en ganske særlig udstilling på Fregatten Jylland i Ebeltoft.

Udstillingen varer i Ebeltoft frem til den 15. august, hvorefter kunstgenstandene flyttes til Øksnehallen i København inden udstillingen slutter i Musikhuset Aarhus 16. til 28. september.

Udstillingen kaldes ”Kunst på fad”. Det er 30 danske kunstnere, som hver har dekoreret en stav fra et Glenfiddich whisky fad til fordel for den gamle fregat.

Mellem de 30 kunstnere er blandt andre Bjørn Nørgaard, Michael Kvium, Leif Sylvester og Carl Krull. Desuden deltager de to tidligere ministre Brian Mikkelsen og Uffe Elbæk.

Det er whiskyfirmaet Glenfiddich, Skotland, som står bag initiativet. Det er skabt på baggrund af en fælles interesse for egetræ.

”Kunst på Fad” værkerne bortauktioneres på www.lauritz.com til oktober. Alle indtægter herfra vil ubeskåret gå til bevarelsen af Fregatten Jylland.

Det vil desuden være muligt at købe en af de i alt 250 nummererede flasker ”Glenfiddich Rich Oak Fregatten Jylland Limited Edition”.

Dette salg er dog kun fra Fregatten Jyllands butik.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...