Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt CoffeeSimply Tea

Vinfestival igen i år en succes.

Ved den netop afholdte vinfestival på Ebeltoft Strand i Ebeltoft var der til den store smagning lørdag den 2. marts gæster fra nær og fjern samt en flot samling af vine fra det meste af verdenen.

Der var således gæster fra Norge og Sverige samt fra det meste af Danmark og de nød de velsmagende dråber samt en lang række andre specialitet. Der var således champagne te, mange slags brød, lækre chokolader, olier, oste, pølser og meget mere, men det var naturligvis de mange vine, som var det store trækplaster.

Det var de to lokale vinhandlere: ”Lorentsens Vinforsyning” og ”Hos Walter”, der trak det store læs, men dagene forinden havde der været specialsmagninger med tilhørende kulinariske specialiteter på en række af byens restauranter.

En nyhed på den 21. vinfestival var et specialarrangement, hvor det ikke mindst var vinglasset, der var i fokus. En repræsentant fra den anerkendte glasproducent ”Riedel” demonstrerede, hvorledes vin fik forskellige smagsretninger helt afhængigt af, hvilket type glas den blev drukket af.

Video fra vinfestivalen - husk højtalere!


Ved klik på nedenstående fotos kommer forstørrelse.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...