Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Vinterbadernes flydende hus søsat.

Medlemmerne har kæmpet for et klubhus i flere år, og nu kan de juble.

Flere års meget ihærdigt arbejde kan snart bringes til ophør, idet vinterbadernes nye klubhus med bl.a. sauna ved en storstilet aktion er bragt fra byggestedet til bassinet i Skudehavnen, Ebeltoft.

Det tunge løft fandt sted onsdag den 17. april og blev overvåget af et større antal medlemmer og andre nysgerrige på havnen.

Den tilkaldte vognmand udførte løftet og transporten med virtuos nøjagtighed, hvorfor han høstede op til flere klapsalver for sit arbejde.

Efter den endelige tagdækning, træbeklædning og maling, bringes huset til sin blivende plads tæt på den badebro, som vinterbaderne anvender.

Bestyrelsen for vinterbaderne har rejst kapital fra diverse fonde. Der er således donationer fra Nordea fonden, Friluftsrådet, Lokale- og Anlægsfonden samt Fehr Fonden og Syddjurs Kommune.

Medlemmerne har også selv deltaget i opsparingen.
Klubben har aktuelt omkring 50 aktive medlemmer og håber på at flere kommer til, nu hvor faciliteterne er så indbydende.


Ved at klikke på nedenstående fotos, kommer de i forstørrelse.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...