Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Smagsløgene blev forkælede denne lørdag eftermiddag i november 2015.

De lokale vinhandlere ”Lorentsens Vinforsyning” og ”Hos Walter” havde atter succes med deres store vinsmagning i lokalerne hos restaurant ”Karens Køkken”, som er nabo til Fregatten Jylland.

I år var der foruden vine også mulighed for at smage specialiteter fra ”Bülow lakridser” samt ”Molbordet”, som er en samling af virksomheder med madvarer fremstillet på Djursland.

Dette år bød på mulighed for at smage på mere end 175 vine fra alverdens vindistrikter og til priser fra godt 50 kr. til næsten 2.000,- kr. Sidstnævnte var en meget gammel Barros 101 Old Tawny Special Edition portvin.

Der var særlige stande med champagner fra ”Hatt et Söner” samt californiske topvine fra ”Kendall-Jackson”.

Som noget nyt var der i år indlagt en lille konkurrence, hvor deltagerne skulle besvare et par spørgsmål samt gætte sig frem til vinen bag en blindsmagning.

Der var i år solgt mere end 100 billetter i forsalg, hvortil kom diverse gæster, der fandt frem på selv dagen for den store smagning.

Der havde desuden været en flot tilslutning til vinfestivalens forskellige arrangementer om torsdagen og fredagen.

Vinfestivalen blev afsluttet med en velbesøgt festmiddag lørdag aften.

I løbet af søndagen kunne gæster fra nær og fjern købe vin med hjem fra de 2 vinhandlere.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...