Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Kunstforeningen håber på stor fremmøde til ferniseringen lørdag, den 29. oktober.

I 2014 havde Tinghuset besøg af en talentfuld udstiller, Lisbeth Langkjær fra Randers. Hun fortalte, at hun ikke kun levede af sin egen kunst, men også underviste på en kunstskole for udviklingshæmmede. Bifrost hedder den og drives under FOF i Randers.

Det var lige, hvad Tinghuset manglede. Det er efterhånden blevet en tradition, at Ebeltoft Kunstforening stiller TingSalene til rådighed i november måned for forskellige skoler og institutioner, og Bifrost ville være det helt rigtige i 2016.

Kunstskolen Bifrost startede i 1995 med plads til 10 elever og blev i november 2000 udvidet, så der nu er plads til 15 elever.

På Bifrost er der tilknyttet 5 lærere, der alle har en pædagogisk og kunstnerisk baggrund.

Et ophold på Bifrost giver mulighed for at indgå i et kunstnerisk miljø, hvor eleverne udvikler deres evner, fordyber sig og opdager nye måder at udtrykke sig på. I løbet af årene har ca. 50 elever frekventeret skolen.

Der arbejdes med tegning, maleri, grafik og skulptur.

Der undervises i farve- og materialelære, ligesom eleverne får indblik i kunsthistorie. Praktisk arbejder de individuelt, mens der er fælles undervisning i forbindelse med museums- og galleribesøg.

Det er for flere blevet til en seriøs kunstnerisk udvikling, der fortjener at blive målt og vejet af et publikum, og Bifrost har i løbet af årene været utroligt produktive og udstillingsaktive.

Det har bragt skolen ud over fædrelandets grænser til Japan, Irland, Tyskland, Skotland, Ungarn, Frankrig, Australien, Belgien og Finland.

Nogle har udstillet separat, andre i grupper, og det bør nok nævnes, at udstillingerne i Frankrig og Tyskland var censurerede. I den forløbne sommer kunne man nyde kreativiteten og glæden på en udstilling på Silkeborg Bad.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...