Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Kropssprog for fuld udblæsning ved Glasmuseet

35 unge talenter fra Shanghai Akademiet lægger krop, stemme og instrumenter til årets teaterforestilling, der afvikles i dagene 25., 26. og 27. maj i et stort cirkustelt ved siden af Glasmuseet Ebeltoft.

Forestillingen er inspireret af Glasmuseets aktuelle udstilling BODYTALK, som tematiserer krop og køn på tværs af landegrænser.

Gennem et år har Shanghai Akademiets elever arbejdet med emnet ud fra en kropslig musikalsk tilgang og er nu klar til at præsentere resultatet for publikum, som på premiereaftenen får mulighed for at få en fortælling i museets udstilling ganske gratis. 

Oplev Shanghai Akademiets forestilling ”Bodytalk” i et cirkustelt ved siden af Glasmuseet. Forestillingen er inspireret af Glasmuseets udstilling med samme titel. Foto fra Glasmuseets have.

I år er forestillingens titel ”Bodytalk” med henvisning til Glasmuseets udstilling af samme navn, der sommeren over viser værker af 50 internationale kunstnere fra så forskellige lande som blandt andre Japan, USA, Sydafrika og Israel.


Bodytalk - forestillingen
”Shanghai Akademiets elever lukker os ind i et univers, hvor en gruppe unge kæmper med forventninger, selvbilleder, kærlighed og hele verden,” fortæller koordinator og musikskolelærer ved Shanghai Akademiet Vibe Ulbrandt.

”Forestillingen udtrykker både livets kaos og livets orden.

Det handler om kropsglæde, kropslede, kropsfascination og kropskontrol, som omsættes til en pulserende forestilling, hvor stilarterne kommer vidt omkring - balkan, renæssance, rock, afro og meget mere”.

”Når de unge fra Shanghai Akademiet tager fat på samme emne sker der noget spændende og det giver et nyt blik på emnet,” siger Dan Mølgaard, direktør for Glasmuseet Ebeltoft om forventningerne til forestillingen.

”Det er interessant at opleve, hvordan talentet kobles med et stort engagement hos de unge Shanghaielever, noget vi også genkender fra glasverdenen, hvor talentet går hånd i hånd med passionen for glasset som materiale. At lade det lokale talent gå i dialog med det internationale er på mange måder spændende og givende for os.” 

I forestillingsdagene byder Glascaféen på Shanghai Tapasbuffet for børn og voksne. Forudbestilling nødvendig. For bordbestilling og nærmere information, kontakt Jette Christensen på tlf. 86341818.


Premiere søndag 25. maj kl. 19.30. Adgang via Glasmuseet.
Gratis rundvisning i Bodytalk-udstillingen for alle med premierebillet kl. 18. Museet er åbent fra kl. 17.
Forestilling mandag 26. og tirsdag 27. maj kl. 17 & kl. 19.30
Billetten giver 20% rabat på entréen til Glasmuseet indenfor 14 dage.

Billetter kan købes på tlf. 29 10 24 91. Se også www.shanghaiakademiet.dk 
Voksne kr. 100, børn kr. 50.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...