Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt CoffeeSimply Tea

Damuco holder koncert i forbindelse med "Syng dansk dagen" i Fuglslev Kirke torsdag den 30. oktober kl. 20.00.

Spil/Syng Dansk Dagen er en tradition indenfor den danske musikverden og går i al sin enkelthed ud på, at så mange som muligt, der har interesse i musik laver en musisk event i løbet af uge 44 (gerne om torsdagen) og eneste krav er at musikken skal være skrevet af en dansk sangskriver eller komponist. Eventen må også gerne være præget af nytænkning på en eller anden måde.

På foranledning af Damuco giver Collegium Vocale derfor koncert i Fuglslev Kirke. Koret vil synge mange dejlige danske sange blandt andre: J.P.E. Hartmanns Flyv, fugl, flyv..., J.H. Nebelongs Nu falmer skoven... og N. La Cours Fred hviler over land og by...og det nye er, at koncerten foregår i Fuglslev Kirke, som er en stor, smuk kirke med en fantastisk akustik.

Collegium Vocale er et kendt kor i Ebeltoft regi, da de har givet mange skønne koncerter i nærområdet. Koret har hjemsted i Aarhus og har mest udfoldet sig inden for Danmarks grænser, men har også haft koncerter på internationalt plan, hvor koret har vundet flere priser. Repertoiret favner bredt fra renæssancen til ny musik. Collegium Vocale er på 17 medlemmer og er under ledelse af dirigent Michael Deltchev, som er bosiddende i Ebeltoft.

Billetter sælges ved indgangen.
Se mere på www.damuco.dk

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...