Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Billetter til koncerten købes ved indgangen pris 150 kr.

Det er med stor fornøjelse DaMuCo  byder publikum velkommen til en koncert med værker af de store komponister Beethoven, Haydn og Brahms på programmet.

Koncerten opføres i Ebeltoft Kulturhus, 'Ministeriet' fredag den 5. februar kl. 19.30, af kammerensemblet Midt/Vest, der har base  på HART (Herning museum of Contemporary Art), hvor ensemblet har deres egen koncertsal, tegnet af den berømte arkitekt Steven Holl.

De elleve prisvindende musikere er uddannet fra nogle af verdens bedste konservatorier og formår i deres samspil at formidle et bredt klassisk repertoire på højt internationalt niveau. 

Ensemble Midt/Vest spiller ca. 80 koncerter om året i ind - og udland og har optrådt i Sverige , Norge, Tyskland, Polen, Italien, England, Grækenland og USA, hvor de spillede i Carnegie Hall i New York og i marts står endnu en turne  til New York i kalenderen.

Ensemblet består af unge ambitiøse og dedikerede klassiske musikere med speciale i kammermusik. De har dannet en strygekvartet, en blæserkvintet samt en pianist.

I Europa har ensemblet spillet ved en lang række  musikfestivaler og i 2006 vandt de DR' s - pris for årets bedste danske CD - udgivelse i kategorien kammermusik for indspilningen af klaverkvartetter af Mozart og Brahms.


Programmet vil denne aften vil være:

Joseph Haydn:
 Trio i F-dur for fløjte, cello og klaver

Johannes Brahms
Sange for cello og klaver

Ludwig  von Beethoven 
Septet i Es -dur for klarinet, horn, fagot, violin, bratsch, cello og kontrabas.

Kommer man i god tid før koncerten, er Kulturhuset vært ved en fernisering af maleriudstilling med værker af maleren Henning Ærø, Rønde.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...