Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Ebeltoft Kirke søndag den 23.november kl. 19.00

HÄNDELS KVINDER
BaroqueAros og Anna Wierød:

Teatrale koncerter er ikke kun forbeholdt pop- og rockstjernernes musik, som The Beatles’ og Rolling Stones’. Ensemblet BaroqueAros tager nu, i selskab med baroksangerinden Anna Wierød, fat på denne form med musik af baroktidens superstjerner.

Operasangeren Anna Wierød, der er kendt for sin medvirken i Händels oratorium ’Messias’ i Ebeltoft i 2013, og BaroqueAros vil føre publikum gennem Händels store kvinders mægtige universer: Verdener af tindrende jubel, sviende smerte, fyldte af sødme, sorg og bitre afskedsstunder.

Publikum vil møde kvinder med smukke navne som Alcina, Dulcinea, Dorinda, Esilena, Iphis, Florinda, og ikke mindst Clotilde, i elskede, berømte arier som ”Lascia qiu pianga” og ”Ah mio cor”.

De store damer omkranses af barokmestre som Bach, Vivaldi, Telemann, Biber, Leclair og Albinoni, af BaroqueAros i fuldt vigør – spillet på originalinstrumenter og med al den energi, som kendetegner barokkens musik.

Koncerten forløber i én lang, flydende form, og publikum kan trygt overgive sig.

DaMuCo byder publikum velkommen til Teatral-koncert - man bliver både forført og henført af den vældige energi og skønhed, som udløses i barokkens på én gang dybsindige, men også lette og livsbekræftende univers.

Billetter af 100 kr. kan købes ved indgangen.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...