Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Kom og nyd en stemningsfuld aften i det gamle kirkerum. Du vil høre englene synge!!

Det er med stor glæde og fornøjelse at DaMuCo kan byde velkommen til det fantastisk dygtige Folkekirkens Ungdoms Landskor og dirigent Sigrid Damsager.

Landskoret
Koret er et elitekor, som består af de dygtigste sangere udvalgt blandt alle folkekirkens ungdomskor i Danmark.

Sangerne kommer fra alle egne af Danmark og samtidig med at sangerne synger i Landskoret, synger de stadig i deres hjemlige kirkekor.

Koret består af 30 sangere på mellem 12 og 22 år, og der optages nye sangere 1-2 gange om året ved prøver.

Folkekirkernes Ungdomskors Landskor er et særdeles velsyngende kor på ca. 30 medlemmer, hvis formål er at være en spydspids for den ligestemmige kormusik i Den danske Folkekirke og i det danske musikliv.

Landskoret er et tilbud til de allerbedste sangere, til hvem der gives store udfordringer, uddannelse, udvikling og et spændende socialt fællesskab.

Landskoret blev dannet i februar 2003, har udgivet tre CD'er og været på turné i bl.a. Island samt givet talrige koncerter herhjemme.

Europamestre.
I forlængelse af Folkekirkens Ungdomskors Landsstævne i Aarhus i år, var Landskoret i Magdeburg i Tyskland for at deltage i ”The 2nd European Choir Games” (den europæiske kor-olympiade).

Her vandt de guld i samtlige fem konkurrencer de stillede op i og blev kåret som europamestre i ”Ungdomskor for Lige Stemmer”.

Derfor kan publikum denne aften i Dråby kirke læne sig trygt tilbage og nyde lyden af og genhør med kendte, velklingende danske korsatser og musik af nyere nordiske komponister.


Dirigenten

Dirigent Sigrid Damsager har været tilknyttet Landskoret siden august 2013. Sigrid er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium og Kungl. Musikhögskolan i Stockholm.

Hun er fast dirigent for Nyköpings Kammarkör og har tidligere modtaget priser for sin direktion ved korkonkurrencen Cracovia Cantans 2013 samt modtaget legater fra Wilhelm Hansen Fonden, Augustinusfonden og Kungliga Musikaliska Akademiens Nationella Stipendier.

Folkekirkens Ungdomksor FUK er Danmarks største kororganisation med 500 medlemskor og tæller i dag ca. 12.000 pige-drenge og ungdomssangere.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...