Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt CoffeeSimply Tea

I Ebeltoft kirke den lørdag 17. december kl. 15.00
Entré kr. 200,oo 

Det er med stor fornøjelse at DaMuCo, som afslutning på årets koncertrække, for tredie gang kan inviterer publikum på en stor musikalsk oplevelse med en opførsel af "Messias" i Ebeltoft Kirke.

Oratoriet af Georg Friedrich Händel er elsket over hele verden, både af musikere og af mennesker, der ellers hverken er musikinteresserede eller religiøst anlagte. En af grundene til dette fænomen er måske den enorme udbredelse, som netop dette værk har fået. Der går næppe en jul, eller en påske for den sags skyld, hvor Messias ikke bliver opført en eller flere gange.

Ved dette års koncert står dirigent Michael Deltchev igen på podiet og de medvirkende sangere og musikere er barokensemblet BaroqueAros,vokalensemblet Collegium Vocale samt 4 unge sangsolister.

BaroqueAros består af 8 musikere, der i Aarhus spiller deres koncerter i Musikhusets " Symfoniske Sal" eller i Domkirken, men også i mange andre dele af Danmark har publikum haft glæde af det engagerede og sprudlende spil der præger ensemblets koncerter.

Michael Deltchev er en kendt person i Ebeltoft, hvor han bor og ofte har givet koncert med et af sine mange kor.

Han er dirigent for en række kor og orkestre og gæstedirigent i både USA, Bulgarien og Sverige, desuden er han fast dirigent for vokalensemblet Collegium Vocale, som han har vundet både sølv - og guldmedaljer med ved flere internationale korkonkurrencer.

Koret består af 17 sangere og har et repertoirer der favner bredt fra renæssance og italiensk barok til ny skandinavisk kormusik.

Sopranen Anna Marie Wierød, der sidste år sang sig ind i hjerterne på publikum, er uddannet i solistklassen på Det jyske Musikkonservatorium.

Hun er en del af det tidlige internationale musikmiljø og har turneret i Danmark og det meste af Europa.

i 2015 blev hun valgt til at få L. Sonnings prestigefulde pris på 60.000 kr.

Mezzo- sopranen Estrid Molt Ipsen er ligeledes uddannet i solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium og blev i

 2007, som eneste dansker udtaget til at deltage i Sibelius Singing Competition i Helsinki.

Hun har været ansat på Den Jyske Opera og optræder som solist i mange forskellige sammenhænge fra kirkemusik, opretter, lieder, cabaret til elektronisk musik.

Baryton Thomas Christian Sigh er uddannet operasanger på Det Jyske Musikkonservatorium og har yderligere taget masterclasses med Bo Skovhus samt videregående studier i Berlin.
Han er i sæsonen 2015 - 2016 ansat på Den Jyske Opera som solist , ligesom han også optræder som solist med barok og konventionelle orkestre.

Han er desuden fast medlem af radiokoret.

Tenoren Daniel Kjær Nielsen er lyrisk tenor og studerer klassisk sang på Det Jyske Musikkonservatorium og ansat ved Vor Frue Kirke i Aarhus.

Daniel debuterede på Den Jyske Opera i sommeren 2015 og synger i februar 2017 med i den nykomponerede opera Intet af Bruce.

Daniel er 22 år gammel og drømmer om at kunne leve af at bringe glæde i tilhørernes liv i gennem sangen.

--------------------------

Med denne perlerække af dygtige sangere og musikere og en dirigent, der med stor dygtighed og indfølelse svinger dirigentstokken, tør vi godt love publikum en musikoplevelse af de helt store. 

En dejlig optakt til julen.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...