Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Mols bjerge  er altid et besøg værd.

De vilde heste i Mols Bjerge. 

På Molslaboratoriets arealer midt inde i Mols Bjerge er et spændende naturgenopretnings-projekt under udvikling.

I efteråret 2016 blev 12 ponyer fra Exmore, England, sluppet ud i bakkerne, så de i fremtiden kan medvirke til at sikre den meget sjældne og vilde natur, som er kendetegnende for Mols.

Bevæbnet med varmt tøj, terrængående fodtøj, skarpladt kamera, langrækkende telelinse samt hustru begav redaktøren fra Ebeltoft@Net sig ud i ”bjergene” for at finde vildhestene.

Det var nu lettere sagt end gjort og alle forberedelser og anstrengelser til trods, formåede vilddyrene denne grå søndag i januar at holde sig ud af syne.

Stedet bar ikke destomindre mange vidnesbyrd om deres tilstedeværelse i form af spor efter hove samt ”hestegødning” i rigelige mængder.

Det lykkedes dog for vor udsendte på hjemvejen at finde lidt trøst ved synet af et par knapt så vilde heste hos landmandsparret på Vandkærs-holm.

Var søndagen så spilt?

Nej på ingen måde for det er altid en betagende oplevelse, at nyde det smukke landskab med stedvise kig til Vigen og med købstaden Ebeltoft på den anden side.

Redaktøren håber, at mange vil benytte Nationalparkens mange tilbud i foråret og den kommende sommer.

Måske er der vilde heste i vente!

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...