Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Nedenfor findes en fyldig billedreportage fra smagningen af kvalitetsrom.Som så ofte før ved Kristians Busks (specialbutik "Hos Walter") smageaftener var redaktør og fotograf Bjørn Helmer fra Ebeltoft@Net inviteret til at forevige smagningen.

Skulle enkelte fotografier være lidt ”uldne i kanten” kan det kun skyldes en vis påvirkning fra drikkevarerne.

På en kold og regnvåd dag i oktober 2016 var der hygge, varme og liflige dråber ved smagningen af kvalitetsrom arrangeret af ”Hos Walter”.

De mere end 80 deltagere stiftede bekendskab med dejlig rom fra steder som Martinique, Guatemala, Belize, Dominikanske Republik, Barbados og Guyana. Festen blev afsluttet med en joker i form af ”Citadelle” dry gin fra Frankrig.

Aftenens taler var Palle Ravn Bjerre, som meget levende beskrev rommens historie med slaveriet og de store arbejdskrævende plantager med sukkerrør i Caribien og Mellemamerika.

Selve produktionen af rom fik også en fyldig redegørelse, ligesom de 9 forskellige rom og den enkelte gin fik en flot introduktion.

Prismæssigt var der et spring fra kr. 299,- for den billigste til næsten kr. 3.000,- for den dyreste, som tilgengæld var fra 1976. På selve dagen var der mulighed for at indhente rabat, men den dyrestre var dog allerede udsolgt.

Midtvejs i smagningen var der en pause med servering af diverse tapas.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...