Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Der er mange gode grunde til, at du bør besøge Ebeltoft i efterårsferien.

Det er i år 16, gang, der arrangeres Ebelfestival.

Ebelfestival har store ambitioner om udvikling, og vil være en del af Ebeltoft by

For at videreudvikle Ebelfestival ønsker bestyrelsen at flytte væk fra Festpladsen, og i stedet placere alle aktiviteter telte, boder mm i og omkring Maltfabrikken samt på torve og pladser i byen. 

Idéen er at udvikle Ebelfestival i mindre enheder, placeret i byens hyggelige miljøer. De besøgende får på denne måde glæde af byens historiske bygninger og gader.  

Et gennemgående tema er at støtte og samarbejde endnu mere med byens forretningsdrivende, restauranter og attraktioner samt med Maltfabrikken.

Åbningstider:

12. til 18. oktober    kl. 10 – 17
19. oktober              kl. 10 - 15

Plakatkonkurrence, Ebelfestival 2019
 
I forbindelse med Ebelfestival 2019, udskriver bestyrelsen for Ebelfestival i samarbejde med Ebeltoft Kunstforening en plakatkonkurrence.

Presseorientering:

Ebelfestival version 4.0 er nu klar til at komme til byen 

Ebelfestival i ny version er nu klar til at præsentere Ebeltoft by. Det er besluttet, at alle telte og boder skal placeres på byens pladser og torve, så vi på denne måde i højere grad kan præsentere vores smukke og hyggelige bymiljøer. 

Der bliver liv i hele byen med Ebelfestival på: Rådhustorvet, Farvergaarden, Jernbanegade, Bryggertorvet, Jørgen Fåborgs Gård og Malthaven ved Maltfabrikken. 

Efter aftale med kommunen vil Jernbanegade være spærret for gennemkørsel og indkørsel til Bryggertorvet vil kun være for beboere og handikappede til apoteket.

Der er i år kommet 18 nye udstillere og det samlede antal udstillere er som sidste år. Der er stort set udsolgt, så det er da tegn på, at de nye placeringer er blevet taget godt imod. 

Ud over de mange udstillere bliver der også musik i gaderne hver dag. 

På Maltfabrikkens Kulturloft bliver der underholdning, musik o.l. Hver formiddag for børn og om eftermiddagen og aftenen for voksne. 

Vi håber med de nye placeringer, at hele byen kommer til at summe af æbler. Flere restauranter har også fulgt Ebelfestivals opfordring og tilbyder serveringer med æbler. 

Det har været et større arbejde at finde pladser til alle aktiviteterne. Heldigvis har der været stor opbakning fra både kommunen og private lodsejere. Der er også ydet god støtte fra flere fonde og Syddjurs kommune til etableringsomkostningerne. 

Vi kalder den nye Ebelfestival for version 4.0, fordi det nu er 4. placering. Det er en meget stor omlægning og vi regner med, at der til næste år kan komme nogle opdateringer til en version 4.1. 

Fra Ebelfestivals ledelse og frivillige vil vi gøre en meget stor indsats for, at vi kan få en by i festival stemning med glade besøgende og parate handlende og restauranter.

Ebelfestivals 22 sider store program er nu på gaden og kan afhentes i alle butikker, på campingpladser og flere andre steder i byen.

Programmet kan også ses på www.ebelfestival.dk.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...