Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Lørdag den 3. marts 2018 kl. 14.00 på Glasmuseet Ebeltoft.

Djurslands stemmer
 
Mød Mols-Helgenæs Ungdomskor på Glasmuseet Ebeltoft.
 
Glasmuseet Ebeltoft er klar med koncert nr. 3 i rækken af små, uformelle koncerter, som under den fælles titel ’Djurslands stemmer’, hen over vinteren præsenterer lokale amatørkor for museets gæster.

Lørdag 3. marts kl. 14 er det Mols-Helgenæs Ungdomskor, der sætter lyd til glaskunsten.
 
Mols- Helgenæs Ungdomskor består af 13 piger i alderen 13-14 år. Koret synger rytmiske sange i flerstemmige satser. Udover de faste gudstjenester og koncerter i kirkerne på Mols og Helgenæs planlægger koret bl.a. en koncertrejse til Hamborg sidst i maj - en del af programmet til denne tur vil pigerne under ledelse af Judith Völker præsentere på Glasmuseet.    
 
Koncerten varer 20-30 minutter og finder sted midt mellem de udstillede værker. Korsangen nydes stående, hvor man nu kan finde sig til rette – der stilles ikke stole op, og man er velkommen til at gå rundt og nyde udstillingerne imens. Der betales almindelig entré til museet. 
 
Se programmet for koncertrækken på www.glasmuseet.dk

* * *

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...