Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Fernisering lørdag den 31. august kl. 11. 


Ebeltoft Kunstforening
kan slå dørene op til endnu en spændende udstilling, hvor tre forskellige kunstnere viser deres værker. 

Mange vil nok nikke genkendende til navnene Lotte Horne og Finn Storgaard. De er kendte som skuespillere, men vi skal opleve dem i en anden kunstform. 

Lotte Horne maler. Hun udstillede første gang i 2003. Siden har hun udstillet i en lang række gallerier og kulturhuse, og efter udstillingen i Tinghuset skal hun udstille i Paris.

Kunstanmelderne har stået i kø med smukke ord om Lottes kunst. 

Finn Storgaard fortæller selv om sin billedkunstneriske karriere: ”Det begyndte med, at min bedre halvdel havde købt nogle skiferplader til senere brug.
Disse materialer lå i lang tid, indtil jeg en dag for fire år siden begyndte at arbejde med dem og finde ting og motiver, der kunne bruges til at fortælle en historie.
Når jeg arbejder med min kunst, føler jeg den samme fordybelse, som når jeg står på scenen. Sådan opstod mine vægskulpturer.” 

Inga Hvam Jørgensen er keramiker, skulptør og billedkunstner og har tidligere udstillet i Tinghuset. Hun er fantasifuld, og hendes kunst begejstrer altid publikum.
Hun arbejder meget med skulpturelle udtryk, der folder sig ud på håndbyggede former.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...