Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Ebeltoft Vinfestival ligger i år i dagene 30. oktober - 2. november.  

Ebeltoft Vinfestival i nye omgivelser.

De 2 anerkendte vinhandlere, Hos Walter og Lorentsens Vin Forsyning, kunne i den første weekend af november fejre, at det nu var 22. gang, at de i fællesskab afholdt vinfestival i den lille købstad.

Lørdagens store vinsmagning var denne gang flyttet til nye omgivelser hos Karens Køkken Restaurant, som ligger i umiddelbar tilknytning til Fregatten Jylland.

Der var ca. 175 vine fra de fleste af de vinproducerende regioner i verden at stifte bekendtskab med. Smagningen havde samlet ca. 170 gæster fra nær og fjern. Der var således deltagere fra så fjerne steder som Norge og København, men også fra det meste af Jylland.

Foruden vinene kunne deltagerne smage lækkerier fra: 
Summerbird chokolader samt andre lækre sager, 
Nordisk (Frederikshavn) med 85 forskellige produkter på glas og flasker
Smovseriet (Odense) med diverse lækre fødevarer. Hertil kom en stand med diverse oste, brød og pestoer fra Hos Walter.

Den danske producent Frederiksdal Kirsebærvin bød på smagning af 5 forskellige vine, som var baseret på kvalitets kirsebær fra Stevns (vinene var: Vintage, Sur Lie, Reserve, Nielstrup Mark og Rancio).

Smagningen foregik i et perfekt efterårsvejr med sommerlige varmegrader og stemningen var helt i top, hvilket er meget forståeligt, når deltagerne kan smage på alverdens vine fra kr. 65,oo til omkring kr. 1.600,oo pr. 1/1 flaske.

Lørdag aften var der fuldt hus til vin festen, hvor Karens Køkken havde sammensat en ”Nordisk Rustik Menu” på 3 retter med dertil hørende kvalitetsvine.

Arrangørerne har allerede nu bestemt, at Ebeltoft Vinfestival gentages i 2015 i den første weekend af november.

Nedenfor har du en video fra YouTube optaget lørdag den 1. november 2014. Husk højttalere.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...