Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Fernisering den 13. oktober 2017 - kl. 11.00.

EFTERÅRSUDSTILLING I TINGHUSET
  
Fra den 13. oktober er der Ebelfestival -  ikke bare på Festpladsen i Ebeltoft, men også på Torvet ved Det lille Rådhus.
 
KUNSTFORENINGENS EFTERÅRSUDSTILLING
Foran Tinghuset presses der æbler, flettes kurve, sælges pandekager og meget mere, og Ebeltoft Kunstforening ferniser traditionen tro efterårets medlemsudstilling, som plejer at være et godt bidrag til feststemningen i byen.
 
27 kunstnere, alle medlemmer af foreningen, byder ind med stor mangfoldighed i kunstneriske udtryk.

På dette års påskeudstilling vandt skulptør Mogens Mønsted titlen som ÅRETS KUNSTNER. Med titlen følger en separatudstilling i TingSalene 14 dage før medlemsudstillingen i påsken 2019.

Da Mønsteds værker vil stå på podier, mangler der noget spændende på væggene.

Derfor glæder kunstforeningen sig til med de besøgendes hjælp at finde en bildende kunstner blandt efterårets udstillere, som kan pryde væggene på den kommende påskeudstilling.
 
Udstillingen ferniseres den 13. oktober kl. 11 under festlige former med levende musik.
 
PLAKATKONKURRENCE
I teltet nærmest Tinghuset udstilles indkomne forslag til plakatmotivet til næste års Ebelfestival. Hvem der vinder, afgøres af de mange gæster på torvet i ugens løb.
 
Kunstforeningen og Ebelfestivalen håber meget, at en udvidelse af deadline for forslag, vil få flere til at aflevere spændende bud på næste års plakatmotiv. Sidste frist er fredag, den 12. oktober kl. 12. Betingelserne kan ses på både Ebeltoft Kunstforenings og Ebelfestivalens hjemmesider.

Ideen til denne konkurrence, som afvikles i et samarbejde mellem Ebelfestivalen og Ebeltoft Kunstforening, har vist sig at være en publikumssucces.

2018-plakaten, som længe har prydet byens indfaldsveje og butikkernes vinduer bærer vinder motivet fra 2017.

Besøgende på Torvet kan stemme til og med lørdag, den 20. kl.12. Efter stemmeoptællingen bliver vinderen kåret på Tinghusets trappe søndag, den 21. kl. 15. Præmien er et populært weekendophold for to på Brøndums Hotel i Skagen. 

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...