Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

KUNSTUDSTILLING & PLAKATKONKURRENCE

- læs mere nedenfor.

Lørdag, den 12. oktober er der Ebelfestival i Ebeltoft og dermed slår Ebeltoft Kunstforening også dørene op for årets Efterårsudstilling for medlemmer.

26 kunstnere, 20 på vægge og 6 på podier og gulv byder i år ind med stor mangfoldighed i kunstnerisk udtryk. 

I år har kunstforeningen som noget nyt bedt kunstnerne om at præsentere deres fortolkning af temaet ”National Identitet”. Det vil derfor blive ekstra spændende at se de mange bud på foreningens første temaudstilling. 

Ideen til temaet er opstået ved koordination med Glasmuseet, der som ét ud af 7 østjyske museer på hver sin måde viser udstillinger om ”National identitet”. 

Ebeltoft Kunstforening og Fregatten Jylland inviterer i forbindelse med temaet til et fælles arrangement, nemlig et spændende foredrag ”Kunst og nationalitet” den 17. oktober.PLAKATKONKURRENCE

Kunstforeningen arbejder også sammen med Ebelfestivalen om at få kåret plakatmotivet til næste års festival. I teltet nærmest Tinghuset udstilles indkomne forslag, som publikum kan stemme på.

Kunstforeningen og Ebelfestivalen håber, at rigtigt mange har meldt ind med spændende bud på opgaven.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...