Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

NY HYGGELIG FESTIVAL SER DAGENS LYS I DRÅBY

Festivalen afholdes lørdag den 30. August 2014 – gratis entré. 

Borgerforeningen og forsamlingshuset i den lille landsby et par kilometer nord for Ebeltoft, har sat sig som mål at afholde en kulturfestival i slutningen af august.

Der lokkes med bluesmusik og sensommerstemning i skoven ved Dråby sø (Dråby Bygade 22A, Festpladsen). På denne plads er der det sidste års tid gennemført et større bålhytte-projekt med støtte fra LAG-Djursland. Her er bygget et nyt mødested for landsbyen, med gode faciliteter til fx at afholde en festival, men også som rammen om det gode landsbyliv, med fx kano, picnic plads, petanque etc. 

Ved kulturfestivalen lokker arrangørerne med folkekøkken under den åbne himmel, stemning i bålhytten og udsalg af lokale øl og sodavand fra naboenEbeltoft Gårdbryggeri. 

MASSER AF MUSIK Der er pt. tre musiknavne på programmet.

PROGRAM:

Kl. 14.30 – PLADSEN ÅBNER

Kl. 15.00 – OLE FRIMER BLUES BAND

Ole Frimer er en af de anerkendte guitarister på den danske bluesscene. Ole Frimer Bluesband er til august aktuelle med deres nye cd BLÅLYS.

Kl. 16.30 – OPLEV KULTURMILJØET I DRÅBY Guidet byvandring og kirkerundvisning.

Kl. 17.00 – HYGGELYD

Hyggelyd er funky og jazzy børnemusik med tekster af fx Halfdan Rasmussen og Jakob Martin Strid.

KL. 18.00 – THE GROOVY GYPSIES

Django Reinhardt sigøjner-jazz er udgangspunktet, og den elskede gypsi -guitar og de franske kompositioner møder dette danske orkester …

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...