Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt CoffeeSimply Tea

Ebeltoft atter kåret til Danmarks hyggeligste handelsby.

Institut for Center-Planlægning A/S, Detail-forum samt NCSC arrangerer hvert andet år kåringer af Danmarks Bedste Handelsby. Denne pris gik i år til Vejle, men med Ebeltoft på en flot andenplads blandt de 24 deltagende byer. Denne placering havde Ebeltoft også i 2006.

Der findes imidlertid også andre kåringer sted, og blandt disse fik Ebeltoft førstepladsen, som ”den hyggeligste handelsby” samt endnu en andenplads når prædikatet var: ”Danmarks mest servicemindede handelsby”. Offentliggørelsen fandt sted den 7. oktober i Fredericia. 

Det hele sker på baggrund af resultater af interviewanalyser af stamkunder i hver af de deltagende byer samt efter en bedømmelse af de enkelte handelsbyer.  

Formanden for Ebeltoft Handelsstandsforening, Hanne Sloth, var til stede ved begivenheden, og det forlyder fra Adelgade, at fruen endnu ikke har fået armene ned. 

Det skal nu blive spændende at følge med i de konsekvenser, det kan have for den kommende tids handel i den lille købstad. Der er ingen tvivl om, at det er godt stof for markedsføringen samt at det kan betyde, at turister og andre vælger den lille by på Østkysten for kommende besøg. 

At være kåret som den hyggeligste by at handle i passer perfekt til det image, der er omkring Ebeltoft med de krogede gader, de skæve huse med præg fra middelalderen samt et, for byens størrelse, flot udvalg af attraktioner. 

Se videoen med sommerliv i Ebeltoft og husk højtalerne.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...