Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Syndikatet er et kontraktbryggeri.

Det er efterhånden en gammel nyhed, at HOS WALTER i løbet af sommeren 2017 etablerer en ny forretning på havnen i Ebeltoft.

Der ingen grund til panik – sådan umiddelbart – for den eksisterende forretning på Nørrebakke vil fortsat være på nuværtende sted hele den kommende sommer.

Der bliver derfor rig lejlighed til at tage afsked og samtidig glæde sig til de nye faciliteter, som vil give nye og flotte muligheder for ejere som for kunder.

For at lette overgangen fra det eksisterende til det nye har bryggeriet SYNDIKATET i samarbejde med Carina og Kristian komponeret en ny og yderst velsmagende øl – en flyttebajer.

Syndikatet blev stiftet i 2011 af bl.a. Jonas Jacobsen, der i 2010 vandt Skandinavisk Mesterskab i Håndbryg. Derudover er Peter Bennike alias Robert Hopmann alias Psykopaten sammen med 7 andre, hovedsaglig familie og venner, medejere af bryggeriet.

Syndikatets udtaler: ”Vores passion er øl, vi er gangsterbryggere – kompromisløse, modige og selvsikre.

Drik først – spørg bagefter…hvis du tør”.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...