Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Omkring 115 deltagere var bænket i det lokale ”Kulturministerium”.

Der var ikke noget at sige til, at Hos Walters udsøgte forretning for vin og spiritus m.v. havde samlet fuldt hus til whiskysmagningen den 13. februar 2015.

Den anerkendte Master Blender, Kirstie McCallum, havde taget turen fra Skotland til Ebeltoft for denne aften at kunne føre deltagerne ind i whiskyens vidunderlige univers.

Og det gjorde hun med blændende humør, en smittende latter og på klingende skotsk. Ingen kunne være i tvivl om, at man her blev præsenteret for den ægte vare. Dette gjaldt også for de 10 whiskyer, som blev skænket op i de særlige drikkeglas, som Kirstie havde medbragt fra hjemlandet.

Sortimentet spændte fra de bløde whiskyer fra det østlige Skotland til de mere krasbørstige fra Hebriderne ud for den skotske vestkyst.

Disse whiskyer er bl.a. kendte for deres røgede smag, som mange sætter stor pris på, medens andre er knapt så begejstrede.

Som denne billedserie viser, er whiskynydelse en sportsgren primært for mænd, men det var dog også muligt at finde damer blandt de forsamlede whiskyentusiaster.

Udenfor i den råkolde og blæsende februar aften var temperaturen under 0, men indenfor i det hyggelige og med malerier besmykkede lokale gjorde promillerne sit til, at ingen kom til at fryse – snarere tværtimod.

Fremragende whisky smagning i "Kulturministeriet", Ebeltoft.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...