Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

*    *    *

Hilsen fra Fuglsøcenteret:


Kære Bjørn Helmer

Koncertoplevelser & nytårsgalla

Jeg behøver vel ikke at minde dig om, at det snart er jul.

En koncertoplevelse eller et ophold på Hotel Fuglsøcentret er altid en velkommen gave, hvad enten man ønsker at give den, eller selv modtage den.

Du kan læse mere og bestille gavekort HER.

Husk, at vi gerne udsteder gavekort på valgfrie koncerter, som dog ikke dækker evt. billettillæg., eller på koncerter, som I selv vælger som gave.

Dermed sikrer man sig mod, at den evt. skulle blive udsolgt i mellemtiden. Og skal gaven byttes, så hjælper vi gerne uden gebyrer.

Markér årsskiftet med en eksklusiv nytårsfest på Hotel Fuglsøcentret, hvor forkælelse og gastronomi vil danne ramme om en uforglemmelig nytårsaften og -nat.

Aftenen starter med bobler og snacks til Dronningens nytårstale på storskærm og efterfølgende nytårsmenu, som du kan læse mere om HER.

Vi glæder os til snart at se dig igen til en af vores koncerter eller en af vores andre aktiviteter.

I 2023 udbyder vi golfskolegolfophold, vandreophold og miniferie, og naturligvis har vi også plads til masser af private fester, konferencer og møder, og selvom der måtte være en koncert en aften, så er der mulighed for private fester.

Med venlig hilsen og på snarligt gensyn

Peter Brinks og hele TEAM Fuglsøcentret

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...