Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt CoffeeSimply Tea

Det hører i øvrigt med til beretningen at forretningen ”Hos Walter” for få måneder siden blev valgt til den bedste forretning på Djursland.

Hos Walterer et rigtigt familieforetagende ejet og drevet af Karina og Kristian, som overtog butikken fra Walter Møller i 2004. Walter Møller åbnede butikken i Ebeltoft april 1991. 

Hvor Kristian er specialisten i vin, øl og spiritus er det Karina, der ekspederer de mere eksotiske specialvarer, som butikken også rummer. Udover at møde Karina og Kristian i butikken, er også Karinas mor, Kirsten og pigerne Jeannette og Henriette at finde bag disken. 

Foruden vin har ægteparret stor passion for øl og kan med den nye øl føje endnu et spændende produkt til forretningens righoldige samling af lækkerier.


Der er tale om en alsidig brown ale med belgisk præg af karamel, tørret frugt og chokolade samt amerikansk præg af humle. 

En kompleks, blid, frugtig og let krydret øl ud fra Kristians erindringer om, hvordan en god øl skal være. Ønsker du yderligere detaljer herom, må du henvende dig til Kristian. 

Det anbefales at nyde denne øl sammen med Karinas' kulinariske kreationer, eller derhjemme efter et behageligt besøgHos Walter. 

Ebeltoft@Nets udsendte medarbejde har haft lejlighed til at smage den nye øl, og kan så absolut anbefale produktet. Den fyldige smag sammen med alkoholprocenten på 6,2 samt at der er tale om flasker med en ½ liter giver en i alle henseender stor oplevelse.  

Syndikatet, som brygger den nye øl, beskriver sig selv som gangsterbryggere. De er kompromisløse, modige og selvsikre. De har et motto: ”Drik først - spørg bagefter. Hvis du tør”. 

Det hører i øvrigt med til beretningen at forretningen ”Hos Walter” for få måneder siden blev valgt til den bedste forretning på Djursland.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...