Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

En stor dag for DJURS VAND og DJURS VAND ERHVERV A/S

Ebeltoft Kommunale Vandforsyning blev i efteråret 2006 udskilt som ”Den selvejende institution Syddjurs Vandforsyning”.

Forud var gået næsten to år med at få hold på strøtanker og visioner for det nye vandselskab.

Navnet Syddjurs Vandforsyning blev i høj grad forbundet med Syddjurs Kommune, og da vandforsyningens bestyrelse ønsker at signalere, at der er tale om en paraply organisation, hvor alle vandværker er velkomne – enten som en del af vandforsyningen eller som samarbejdspartnere – indstillede man en navneændring til DJURS VAND til repræsentantskabet. Ændringen blev besluttet i april 2007.

Siden da er der sket en hel del med fusioner med andre vandforsyninger samt, gennem datterselskabet Djurs Vand Erhverv A/S, at udføre opgaver for en lang række andre vandværker på Djursland.

Fredag den 29. september blev endnu en milepæl for Djurs Vand.

Med hjælp fra borgmester Claus Wistoft og med en lang række indbudte gæster til stede, blev det nye domicil på Hans Winthers Vej 3 indviet.

Djurs Vand er hermed har hermed fået ”foden under eget bord” og samtidig mulighed for at samle flere funktioner og her ikke mindst værkstedet på Egedal Vandværk på én adresse.

Det er desuden sikret at evt. kommende nye medarbejder kan få optimale forhold.

Der vises her en serie fotografier fra indvielsen.

* * * *

Formand Nis Kaper Buch kunne i sin åbningstale bl.a. foretage en velsignelse af stedet og de mange fremmødte gæster og medarbejdere.

* * * *

I den første tid er væggene udsmykkede med værker fra den lokale kunstner Hanne Tylén. Senere vil andre lokale kunstnere kunne benytte sig af denne mulighed.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...