Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt CoffeeSimply Tea

Den levende musikalske tradition som i dag generelt refererer til genren ”Irsk Traditionel Musik” har en lang og fascinerende udvikling. 

”Når man kigger ud over bakkerne på Mols kan tankerne rejse til det irske højland. Der er tåge, der er dis og der hænger en plakat med det dansk - irske orkester Tradish”.

Sådan vælger kulturhusleder Kristian Krog at introducere koncertoplevelsen ved den tilbagevendende klassiker IRISH NIGHT.

Og så er der nogen der siger at man ikke skal gentage en succes – men det er jo svært at modstå presset, når opfordringerne vælter ind på endnu en irsk aften.

Og denne gang har orkesteret en danserinde med sig. '. 

Som noget nyt har Tradish taget danserinde med på touren ... 

TRAD- på grund af en dyb respekt for den stærke og alsidige irske musiktradition. -ISH fordi de er en del af den levende tradition som er i konstant bevægelse, søgende efter nye retninger, åbne for nye idéer og nysgerrige efter nye inspirationer. 

Alle tre musikere i TRADISH har gennem årene bevæget sig rundt i – og ikke mindst på tværs af - mange forskellige genrer og traditioner. 

På grund af deres erfaring med at spille alt fra små pub-sessions til store festival gigs, appellerer TRADISH ikke kun til det irske ”hardcore trad publikum”, men rammer også folk der ikke normalt lytter til folkemusik. 

Den levende musikalske tradition som i dag generelt refererer til genren ”Irsk Traditionel Musik” har en lang og fascinerende udvikling.

Af og til glemmes det at evolutionen af denne musik ikke udelukkende er foregået indenfor Irlands grænser. Den er også i høj grad er sket blandt musikere født udenfor Irland eller irske emigranter, som har bragt deres kulturarv med rundt i verden.

 Under arbejdet med at komponere og indsamle materialet til ”Beyond the Borders” har TRADISH forsøgt at belyse dette tema fra forskellige vinkler.

Med et indhold, som spænder over både traditionel og nykomponeret musik, forbinder TRADISH den gamle folkemusik med et kontemporært musikalsk udtryk. 

Forsalg: Turistkontoret 8634 1400 eller online: www.billetto.dk/irish-night 

Brian Woetmann: bodhran, percussion, vokal

John Pilkington: Vokal, irsk bouzouki, guitar

Louise Ring Vangsgaard: Violin, vokal

Gunilla Odsbøl: denne aften dans

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...