Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Lørdag den 14. februar 2014 kl. 20.00 i Kulturministeriet, Ebeltoft.

Jonathan Byrd & The Sentimentals (USA/DK).

Suppe og americana - det lyder da ok? Entré inkl. potato soup 80 kr.

Det er vinter og det er tid til suppe og god country-musik. 

Det er ikke hver dag der dumper en cowboy fra North Carolina ind i dagligstuen og vi byder på suppe. Men ”What the Heck?”. 

Med udgangspunkt i Søren Kierkegaards ideer og Bob Dylans musikalske univers har amerikanske Jonathan Byrd og danske M.C. Hansen skrevet tretten nye sange til pladen "Mother Tongue" der udkommer d. 20. feb. 2015. 

En dansk-­amerikansk samtale mellem filosofi og rock ‘n’ roll. Det er tredje gang Jonathan Byrd og The Sentimentals tager på turne sammen, men første gang de har et fælles album med i bagagen. Jonathan Byrd har siden år 2000 udgivet otte albums, og turneret ekstensivt i både USA og Europa. Hans sange er blevet indspillet af bl.a Tim O'Brien og Red Molly og han sammelignes med folk som Townes Van Zandt, Doc Watson og Lyle Lovett.

Denne lørdag aften præsenterer Kulturministeriet det danske backingband The Sentimentals, i et spændende musikalsk samarbejde med Jonathan Byrd fra North Carolina i USA.

'Jonathan Byrd er på en gang en charmerende og lun sangskriver og en countrydreng fra den amerikanske østkyst' fortæller kulturhusleder Kristian Krog. 'Vi havde besøg fra ham og bandet The Sentimentals for et par år siden, og publikum gik hjem med en skøn oplevelse. Da vejret jo er mere Sibirien end Carolina her i Danmark, har vi lavet et godt tilbud – musik og suppe for en hund!'.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...