Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt CoffeeSimply Tea

En stor musikoplevelse i Kulturministeriet den 28. marts.
Damuco ønsker alle velkomne til en dejlig aften.

Den 31 årige sangerinde Kira Martini hører til de jazzkunstnere, der kan og vil mange ting. I modsætning til de fleste andre, så formår hun at bevæge sig sikkert omkring i sit mangesidige univers. Kort sagt: Hun er sig selv hele vejen, og med sin helt fine, helt unikke stemme og engagementer er hun kvinde for at levere en musikoplevelse, hvor også variationerne bidrager til en smuk og helstøbt koncert.

I sin koncert lægger hun sikkert fra land med en gammel jazztraver i form af Bessie Smidts ”Give Me A Pigfoot”, og det gør hun sejt og medrivende. Også fordi hun præsenterer os for et hold af herligt håndplukkede musikere, der kan deres håndværk og er med - på såvel stemning - som ideer.

Det handler om yngre kræfter som pianisten Mads Søndergaard, bassisten Juel Illerhag, trommeslageren Morten Ærø, trompetisten Peter Marott, og dertil de to livsbekræftende veteraner klarinettisten Elith ”Nulle” Nykjær og basunisten Ole ”Fessor” Lindgreen.

Sidstnævnte har skrevet den romantiske og charmerende ”Little Yellow House”, som Kira har lavet tekst til. Den følges op af en sprudlende up-tempo af ”Gypsy In My Soul”, og sådan fortsætter det i den musikalske rejse, der også omfatter en gribende smuk udgave af folkesangen ”The Water Is Wide”, samt Bob Dylans ”Tomorrow Is Such A Long Time” i Kiras personlige univers.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...