Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Nederst på siden findes pressemeddelelse

Pressemeddelelse:

Det er med glæde DaMuCo efter lang tids nedlukning igen kan byde på klassiske koncerter i Syddjurs Kommune, vi indbyder med overskriften "JEG GIK MIG UD EN SOMMERDAG" til koncert, søndag d. 20. juni kl. 16.00 i Ebeltoft Kirke, med kvartetten Tirilil, der alle er uddannede ved Det Jyske Musikkonservatorium.

Gruppen blev dannet i 2014 og består af Louise Harring Boll, Nadja Marie Schmedes Enevoldsen, Katrine Broch Møller og Susanne Cecilie Nielsen.

Louise er organist og ansat ved Fredenskirken i Aarhus. Louise har stor passion for den klassiske musik og er aktiv både som solist og kammermusiker.

Nadja er en aktiv og alsidig solo- og ensemblesanger i forskellige projekter og sammenhænge. Hun ynder at arbejde på tværs af genrer og har en legende og nysgerrig tilgang til sangen. Hun har en særlig kærlighed til nordisk folkesangstradition.

Katrine er sopran en aktiv solo -og ensemblesanger inden for renæssance- og barokmusik. Hun har bl.a. studeret barokinterpretation på Musikhögskolan i Malmö. Hun arbejder til daglig som freelance sanger og som kirkesanger ved Hjortshøj Kirke.

Susanne Cecilie Nielsen er sopran og har en særlig kærlighed til svensk folkesang, som hun har studeret i Sverige. Susanne er aktiv som solo og ensemblesanger og arbejder desuden som sangpædagog ved bl.a. Aarhus Domkirke.

Koncerten i Ebeltoft bliver en musikalsk sommervandring, en intim koncert i spændingsfeltet mellem gamle salmer i Tirilils egne arrangementer, nordisk folketone og perler fra barokken.

Publikum vil opleve en smuk og stemningsfuld koncert i det gamle kirkerum.

Vi passer på hinanden derfor beder vi publikum bære mundbind ved ind - og udgang samt fremvise gyldigt coronapas eller coronatest. Vi følger de gældende forholdsregler i forbindelse med COVID19, aflyses forestillingen pga. corona refunderes billetten

Arrangør DaMuCo med støtte fra Syddjurs Kommune

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...