Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Entre: 50,oo kr. for medlemmer – 75,oo for ikke-medlemmer.


OPERA

Kulturaften i TINGHUSET
med
operasanger Ove Mynderup,

som

har en lang karriere som professionel bassanger,
og
han er også morsom!

Klaveret er stemt til tirsdag, den 14. november kl. 19.

Entre: 50 kr. for medl. – 75 for ikke-medl.

Reserver billet:
Telefon: 8636 1445 – 4036 1445 – 4034 0435

Eller i receptionen i åbningstiden:
Onsdag-søndag Kl. 11 - 16

Opera aften i Tinghuset 

Den 14. november kl. 19 inviteres medlemmer såvel som ikke-medlemmer af Ebeltoft Kunstforening til en festlig og sjov operaaften i Tinghuset med  kongelig operasanger Ove Mynderup. Flere har måske allerede hørt hans stemme i Ebeltofts gader, når han indimellem har optrådt som en overordentlig velsyngende vægter. 

Ove Mynderups musikliv startede allerede, da han var 10 år, hvor han begyndte sin uddannelse på Aalborg Syngeskole. Efter stemmeskift blev han optaget på Nordjysk Musikkonservatorium som bassanger, hvor han tog diplom- og musikpædagogeksamen i 1975.

Samme år blev han optaget i Det kongelige Operakor. Sideløbende med dette har han undervist og også taget en organisteksamen i 1990. 

Ove Mynderup har haft en lang, oplevelsesrig karriere på Det kongelige Teater, og det fortæller han gerne om med stor entusiasme, krydret med selvoplevede hændelser og sjove anekdoter. Det hele bliver kædet sammen med sange og arier fra opera, operetter og musicals. 

Publikum får også lejlighed til at røre stemmerne, og man hører om sangenes baggrund, forfattere og komponister.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...