Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Mange tilbud i påskedagene 22.- 28. marts 2016

Kunstfestivalen genopstår.
Turister og byens borgere får nu igen mulighed for i påskedagene at tage del i en række kunst- og kulturelle oplevelser.

For år tilbage var påskedagene et af de tidspunkter, hvor der skete mange forskellige aktiviteter overalt i Ebeltoft. Inden for kunstområdets mange aspekter var der tilbud til såvel børn som voksne.

Rotary i Ebeltoft, som har taget initiativ til kunstfestivalens tilbagevenden, håber, at påskens festival sammen med efterårets Ebelfestival og andre begivenheder i årets løb kan udvikle sig til en række af festivaler til glæde og gavn for mange turister og hele byen.

Ebeltoft - festivalernes by.
Foruden Rotary har personer fra Ebeltoft Distriktsråd og Bogby Ebeltoft sammen med andre frivillige lagt kræfter i at genskabe dette års kunstfestival.
 

Støtte til kunstfestivalen.
Syddjurs Kommune har vist sig meget velvillige til at bakke op om ideen om i påskedagene at genskabe det kunstneriske liv i Ebeltoft.

På samme måde har Ebeltoft Handelsstandsforening, Fuglsøcentret og reklamebureauet Gustav&hund ønsket at støtte initiativet.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...