Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Billetterne kan købes på www.Go-syddjurs.dk Resterende billetter ved døren.

I år er det 500 år siden Martin Luther slog sine 95 teser op på kirkedøren i Wittenberg og dermed var med til at starte reformationen i mange lande i Europa, en tid med nye tanker, folkelig bevægelser og tekniske fremskridt.

Jubilæumsåret bliver fejret mange steder rundt om i landet og DaMuCo vil følge med, ved en stemningsfuld korkoncert i Dråby Kirke, torsdag den 15. juni kl. 21.00

Det er det meget velsyngende og dygtigt, seriøst arbejdende Cæciliakor fra Aarhus, der sammen med deres dirigent Michael Deltchev, vil fremføre værker af J.C. Bach, H. Schütz  M. Pedersøn, og Buxtehude.

Cæciliakoret har udover den klassiske musik, nordisk og dansk musik som en væsenlig del af deres program, således også ved denne koncert, hvor der vil blive sunget a capalla kormusik af nordiske komponister. 

Der vil blive lejlighed til for publikum at synge med på fællessalmer med tekst af Martin Luther. 

Cæciliakoret blev stiftet i 1975 og siden 1999 har Michael Deltchev været deres faste dirigent. 

Koret medvirker ofte ved koncertopførsler af store værker for kor, soli og orkester sammen med Aarhus Symfoniorkester, ligesom det er en tradition, at koret hvert år før jul,  synger Evensong i “Vor Frue Kirke” i Aarhus. 

Netop denne koncert trækker et stort publikum også fra Ebeltoft, så for mange vil koncerten i Dråby med Cæciliakoret og deres dirigent være et dejligt genhør og en smuk optakt til sommeren. 

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...