Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt CoffeeSimply Tea

Onsdag den 3. maj kl. 19.30 i Ebeltoft Kulturhus

Operastuderende fra Det Jyske Musikkonservatorium giver koncert i Ebeltoft

Traditionen tro, vil Danish Music Consort endnu en gang byde de operastuderende fra det Jyske Musikkonservatorium velkomne til Ebeltoft. Damuco har i sine formålsparagraffer at fremme unge talenter – altså i dette tilfælde kommende operastjerner.

Det er sangfaggruppen og pianist Frode Stengaard, som vil opføre et uddrag af operaer, som sangerne har arbejdet med i faget musikdramatik. Her arbejdes der med at forene sangkunsten og skuespilkunsten, og de studerede trænes til livet efter studierne, som naturligt vil indbefatte arbejde på teatre og operahuse.

Første del:

Joseph Haydn:            Duetto: Saper vorrei se m’ami (1796) (C.F. Badini)

W. A. Mozart:             Terzet fra Tryllefløjten: Soll ich dich, Teurer, nicht mehr sehn?

                                  Kvartet fra Idomeneo: Andrò ramingo solo

                                  Duet fra Mitridate: Se viver non degg’io

Carl Maria von Weber: Duet fra Jægerbruden: Schelm, halt fest!

Johannes Brahms:       Kvartet for 4 solostemmer og klaver opus 92 nr. 1: O schöne nacht (Daumer)

 

Anden del:

Iscenesatte opera-/operette-uddrag så som Kvartet fra Falstaff, Scene og kvartet fra Eugen Onegin, Kvartet fra Faust og Duet fra Flagermusen.

Der ud over bliver publikum muligvis beriget med et par godbidder fra ”INTET”, som de unge opførte sammen med Den Jyske Opera i februar samt et lille udsnit at en solo-forestilling om Emil fra Lønneberg, som er en del af en af sangeleverne, Kristine Mågårds, bachelorprojekt. Der kan forekomme programændringer.

Koncerten foregår også traditionen tro i Kulturministeriet onsdag den 3. maj kl 19.30. Billetter kan købes via www.go-syddjurs.dk resterende ved indgangen.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...